Verkoop- en Aankoopadvies

  • Wil je een paard gaan kopen maar weet je niet precies waar je op moet letten? 
  • Wil je een deskundig oog mee om het paard te beoordelen?
  • Wil je iemand mee die de potentie van het paard juist kan beoordelen?
  • Of wil je graag weten wat de rijvriendelijkheid is van het betreffende paard?
  • Misschien advies over de prijs?
  • Of heb je nog geen geschikt paard gevonden? Ik help je met de zoektocht!

Ik geef je objectief en eerlijk advies over het aan te schaffen paard!

 

Meer informatie of vragen?

Wil je meer weten over wat Roxana voor je kan betekenen of een afspraak met haar maken?

Neem contact op met Roxana

Aankoopadvies

Anderen over Roxana

Springpaard met potentie voor eventing?

Voor onze dochter (Fabienne van de Pol)  hadden we een springpaard op het oog, maar de vraag blijft altijd is deze ook geschikt voor de eventing.
Met de pony (twee sterren eventing) trainde we al bij Roxana dus de keus was makkelijk om haar ook te betrekken bij de aankoop van het paard. Een afspraak gemaakt op het trainingsveld in Lelystad  en samen met Roxana Graman gekeken of het paard potentie heeft voor de eventing. Roxana weet wat ze doet, ze weet de juiste hindernissen en lijntjes uit te stippelen om te kijken of het paard geschikt is voor de eventing. Na een fijne (oefen) training heeft Roxana een positief advies gegeven om het paard te kopen.

Inmiddels hebben we het paard een paar maanden en Roxana heeft het juiste advies gegeven. Wat een paard. Super bedankt voor je geduld en inzet Roxana Graman!

Inge

Eerlijk en goed advies

 Roxana heeft mij geholpen bij de aankoop van mijn sportpaard. Ik ben hier erg tevreden over! Roxana is zeer gedreven en professioneel bezig met haar werk. Ze heeft veel paardenkennis en je weet zeker dat je een eerlijk advies van haar krijgt. Bij enig twijfel over het paard of de combinatie paard-ruiter kan je rekenen op goed advies! Ze wil oprecht het beste voor zowel paard als ruiter. In mijn geval heeft ze gezorgd voor de 'perfecte' match!

Eline

Foto impressie

 

staand-spekkie Roxana-111 fred-staand-1 fotos-en-video-iphone-leeg-halen-sept-2014-1843 fred-hoofd-2 cross-begeleiging-2 begeleiding
Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?