Verkoopklaar maken

Heb je een paard staan die in de verkoop moet?

  • Een paard wat (nog beter) doorgereden moet worden
  • Een paard weer terug op conditie krijgen omdat het een tijd heeft stil gestaan
  • Wil je een paard op een bepaald niveau getraind hebben voor de verkoop

Neem dan snel contact op met mij en dan gaan we kijken hoe we dit kunnen regelen.

 

Meer informatie of vragen?

Wil je meer weten over wat Roxana voor je kan betekenen of een afspraak met haar maken?

Neem contact op met Roxana

Verkoopklaar maken

Anderen over Roxana

 

Dresuuurpaarden met veel bloed

Tijdens haar studie kwam Roxana bij ons werken, wij fokken dressuurpaarden met veel bloed. Dit vraagt geduld en consequentheid van de amazone. Dit heeft Roxana, was altijd mooi om te zien hoe zij met de paarden om ging. Wij zien onze paarden geboren worden, en zagen ze getraind worden. Als ze dan uiteindelijk verkocht worden, omdat ze fijn te rijden zijn en vertrouwen in de ruiter/amazone hebben. Is dit een toegevoegde waarde voor ons als fokker.

Nadat Roxana voor haar zelf is begonnen, heeft ze een prachtig fok product van ons gekocht : Forever. Waarmee zij heel succesvol mee gaat zijn. Een jaar later heb ik Roxana opgebeld, en dat ik er nog zo 1 voor haar heb staan. Een mooie 3 jarige ruin, stond bij een dressuur amazone in training. Maar dat liep vast, omdat de desbetreffende ruin zou bokken. Omdat ik al op leeftijd ben, heeft Roxana de ruin opgehaald, en uitgeprobeerd. Na een week belde ze mij op. Het was geen Forever, wel een fijn te rijden paard. Na een goed bos ritje, was het bokken over. Roxana heeft hem even door gereden en is uiteindelijk verkocht naar Engeland. Een fijn te rijden paard is geld waard, en dat heb ik altijd aan Roxana kunnen overlaten.

Willem van Arkel 

Foto impressie

 

staand-spekkie Roxana-111 fred-staand-1 fotos-en-video-iphone-leeg-halen-sept-2014-1843 fred-hoofd-2 cross-begeleiging-2 begeleiding
Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?