Impressie dagje crossles op Bronsveld

Impressie dagje crossles op Bronsveld

Roxana heeft de afgelopen weken steeds vol geboekte trainingsdagen op Bronsveld. Met hele gevarieerde trainingen, groeplessen, privé lessen. Jong of oud. Beginnend of juist gevorderd. Pony of paard. Alles komt zo’n beetje voorbij. Het is niet alleen leuk om zo’n training te volgen, het is ook nog erg leuk om naar te kijken.

Trouwe hond Balou is ook altijd van de partij en als het nodig is helpt hij het baasje ook goed mee natuurlijk!

Openingswedstrijd: Maarsbergen

Openingswedstrijd: Maarsbergen

Gisteren was het dan zover eindelijk weer crossen! Maarsbergen: prachtig terrein, toffe cross, en net iets te veel regen.

Coco: Correcte proef én foutloos

Maar wat hebben we genoten, Coco liep als opwarm rondje een M hc rondje. Correcte dressuur proef, foutloos gesprongen, en foutloos gecrost. En een goed gevoel, in Etten-leur zal Coco Z lopen.

Flip: 5e prijs

Toen mocht Flip, met nihil los rijden ivm de bodem, liep flip des ondanks 207 punten. Om het geheel af te maken liep hij ook een fantastisch 0 rondje met springen. En de cross is zo geweldig met zo een talent. Met de 5e prijs voor Flip, en goed opwarm rondje voor Coco.

Was het een top openingswedstrijd. Big thanks voor Lindsay en Antionet voor de hulp voor de hele dag. En alle handen die te hulp zijn geschoten.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita