CCI * in Arville

CCI * in Arville

De CCI * in Arville is voor Coco de eerst lange cross. Voor mij is het al weer 3 jaar geleden dat ik hier van start ging, toen met Winner-Field.
Sinds enige tijd staan mijn paarden op ander voer: Hoveler . Elk paard heeft zijn eigen voer schema, opgesteld vanuit Hoveler zelf. Ik ben zeer te spreken over het gebruik hiervan. Dus ook naar Arville, ontbreekt het niet aan de producten van Hoveler.

Het was ontzettend nat in Arville, maar Coconut deed de cross geweldig! Hier een filmpje van de cross:

Bij het springen lukte het helaas niet foutloos waardoor we op de 25e plek eindigde (van de 90). Het terrein en vooral de parkeer plaats is geheel geruïneerd door de modder, blubber , water. Buiten dat is Arville echt een hele mooie wedstrijd! Nu veilig naar huis met een fit paard.

 

Dit alles mogelijk dankzij top sponsors:

 

SGW Etten-leur

SGW Etten-leur

Vandaag SGW Etten-leur altijd een mooie wedstrijd. Winterslaap is voor bij , vanmorgen begonnen we al om 05;00 op stal.

Om 06:00 weg gereden en om 08;53 reed ik met Flip de dressuur ring in. Een goed gevoel wat bevestigd werd met 204 punten. Springen foutloos, en cross ook foutloos wat resulteerde in een prachtige 3e plek. Op de video Flip super stoer door het water.

Coconut was ook mee in de klasse Z. Met de dressuur was het eigenlijk een te braaf proefje.Ik heb met Coco niet gesprongen en gecrost met stiften draaien. Voelde we wat vocht aan de binnenkant van z’n sprong gewricht. Voor het zekere voor het onzekere laten we dat eerst nakijken. Het lekkere zonnetje zorg ervoor dat we vlot naar huis willen. Kunnen de paarden nog even in de paddock van het zonnetje genieten.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita