Crossclinic in Slagen + resultaten leerlingen!

Crossclinic in Slagen + resultaten leerlingen!

Wat is les geven en leerlingen begeleiden toch een fanatisch vak! Afgelopen weekend was daar weer een heel mooi voorbeeld van.

Roxana heeft zaterdag een cross clinic geven in Slagharen. Wat zo leuk was, dat daar ook enkele vaste lesklanten waren! vandaag cross trainingen gegeven in Renswoude, en die gingen super.

 

Ondertussen kwam vaste lesklant Isa Stricker met aan Dancing Hope aan start in Soest in de klasse B springen. Met 2 hele chique foutloze rondjes nam ze de 4e prijs mee van de 40 🤩🦄!

Ook kwam vaste lesklant Julia Mook, die al met haar C pony bij Roxana kwam lessen. Ging in Soest van start. In de klasse M paarden. En deze won ze 💪🏻💪🏻. Hiermee heeft ze een ticket verdient voor outdoor Gelderland! 
Meiden jullie mogen super trots op jullie zelf zijn, beide nog geen 16 jaar en dan al zo rijden tussen de paarden. Chapeau! Girlpower 💁🏻‍♀️.

Dan was afgelopen week ook nog SGW Heerjansdam, waar vaste lesklant Lila de overwinning mee nam in de klasse B-C pony’s. En Renske de Bruin de 4e prijs bij de klasse B paarden. Gefeliciteerd girls 😍

#ooitbeginikmijneigenmeisjesteam!!

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita