Crossclinic op locatie

Ben je op zoek naar een leuke clinic bij jou op locatie? Roxana komt graag naar jullie toe! Ze kan clinics geven tot maximaal +/- 100 KM vanaf  Schuinesloot. Tijdens een clinic laat Roxana de ruiters kennis maken op een leuke en veilige manier met de eventing sport. Roxana is een internationale amazone en zeer ervaren instructrice. De crossclinic kan gericht worden op volwassenen maar zeker ook voor (zelfstandig rijdende) bixie ruiters! Of we mixen het door elkaar, we zorgen altijd dat we de ruiters op niveau bij elkaar in plannen.

Wat komt er kijken bij een crossclinic?

De crossclinic kan zowel indoor als outdoor gegeven worden. Wanneer je een crossclinic wilt geven zijn er natuurlijk crosshindernissen nodig. Deze kunnen via Roxana gehuurd worden maar je kunt bijvoorbeeld ook zelf hindernissen regelen (KNHS verhuurt bijvoorbeeld ook eventing hindernissen).

Om een crossclinic op locatie te organiseren moet er minimaal 4-6 uur aan lessen gepland worden, afhankelijk van hoe ver de locatie voor Roxana is. De groepen moeten worden ingedeeld worden op niveau: dat kunnen wij voor jullie doen of jullie doen dit zelf. De groepjes bestaan uit 4 ruiters en de lessen duren 1 uur.  In dat uur is er naast praktijk ook altijd ruimte voor theorie uitleg.

Tijdens de crosslessen zijn de ruiters wel verplicht om een bodyprotector en uiteraard een cap te dragen. Daarnaast is beenbescherming voor de paarden of pony's aan te raden.

Fotograaf komt mee!

Wat is er leuke dan een herinnering gaaf vast gelegd op de foto? Roxana neemt Serita mee naar jullie clinic! Ze kunnen vooraf aangeven of ze een setje foto's willen bestellen a 20 euro per deelnemer. De meeste binnenbakken zijn helaas niet licht genoeg voor kwalitatief goede foto's - maar dat bekijken we per keer. Op het moment dat het regent zullen er ook geen foto's gemaakt worden en de ruiters hoeven dan natuurlijk ook niet te betalen.

Crossclinic boven in

Kosten crossclinic op locatie

Wat zijn de kosten voor zo'n crossclinic door Roxana Graman op locatie?

Zelf organiseren

Je kunt er voor kiezen om het helemaal zelf te organiseren. Je gaat zelf aan de slag met de promotie van de clinic, verwerkt de aanmeldingen en maakt de lesplanning. Mocht je tegen moeilijkheden aan lopen kunnen we je er uiteraard altijd bij adviseren. De hindernissen kun je elders huren maar het is ook mogelijk om bij Roxana te hindernissen te huren. Je kunt dan zelf bepalen welke tarieven de ruiters betalen voor de clinic.

Jij regelt

 • De locatie (met bak van minimaal 20x60) - Op maximaal +/- 100 km vanaf Schuinesloot
 • De hindernissen (inclusief neerzetten op locatie) - Roxana kan ook hindernissen mee nemen en plaatsen, dit kost € 175,-
 • De inschrijvingen
 • Betaling van de ruiters
 • Een shovel of trekker met voorlader om de hindernissen te kunnen plaatsen.
 • Promotie van de clinic (uiteraard delen wij het ook onder onze eigen volgers, maar jullie zorgen voor de meeste promotie)

Roxana regelt

 • Haar aanwezigheid
 • De aanwezigheid van de fotograaf Serita
 • Zij maakt een tekening hoe je de hindernissen op locatie moet neerzetten

Kosten bij zelf organiseren

 • 75 euro per uur les
 • Reiskosten Roxana (gerekend vanaf Schuinesloot), € 0,19 cent per kilometer

Bij 4 uur les in Apeldoorn wordt de rekensom dus: 4x75 = € 300 en dan nog 2 keer 76 km (heen en terugreis) is € 28,88. Dan kost een clinic € 328,88

Laten organiseren

Om het makkelijk te maken kunnen we het ook helemaal uit handen nemen. Zo kost het je zelf minder tijd om dit te organiseren en daarnaast lopen jullie ook geen risico of jullie het wel kiet kunnen spelen. Wij zorgen voor de promotie, handelen de inschrijving af en maken de planning voor de lessen. Zo krijgt jouw locatie weer extra bekendheid. Het helpt natuurlijk wel wanneer je het op Facebook ook deelt onder jullie eigen publiek!

Jij regelt

 • De locatie (met bak van minimaal 20x60) - Op maximaal +/- 100 km vanaf Schuinesloot
 • Shovel of trekker met voorlader en chauffeur om de hindernissen te plaatsen. Roxana assisteert met waar alles moet komen.

Roxana regelt

 • Haar aanwezigheid
 • De aanwezigheid van de fotograaf Serita
 • De hindernissen 
 • De inschrijvingen
 • Betaling van de ruiters
 • De promotie van de clinic

Kosten bij laten organiseren

 • Er zijn geen kosten voor de vereniging zelf, dus ook geen risico
 • De ruiters betalen € 30,- p.p. voor de clinic.

Het is ook mogelijk om dit te doen wanneer je zelf al over de hindernissen beschikt: dan betalen de ruiters €  25,- p.p. voor een uur les.

 


Een timelapse van een uur lang afbouwen

Ook een clinic bij jou op stal?

Wil je weten of Roxana beschikbaar is op een bepaalde datum of wil je nog meer informatie?

Neem contact op met Roxana
Crossclinic

Anderen over Roxana

 

Duidelijke uitleg voor mijn dochter

De juf neemt de tijd voor je en laat je zelf nadenken. Mijn dochter is pas 11 maar door het duidelijke uitleggen van de juf, met sprongen vooruit. Er wordt zeker lesgegeven met de leeftijd van de ruiter in gedachten. Mama vind het soms nog wel wat spannend, maar als de juf erop vertrouwd, vertrouw ik het ook..

Esther Tolhuijsen, Crossles

Begint laagdrempelig

Mijn paard en ik hadden beide nog nooit eventing gereden.
Roxana begint laagdrempelig, maar ze ziet goed wanneer je een stap verder kan en na een poosje haalt ze je uit je comfortzone en daagt je uit tot dingen die je zelf niet zou durven of bedenken.
En ook nog wat humor! Top!

Karin Bijker, Crossles

 

Een clinic bij jou op stal?


En, lijkt het je wat een crossclinic bij jou op stal? Je kunt ons via Facebook altijd een berichtje sturen maar je mag ook dit formulier gebruiken om meer informatie te krijgen!

 

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita