Eventing boost cursusEventing boost cursus

Voorbereiden op SGW Hattem

Je perfect voorbereiden op SGW Hattem om het seizoen fijn af te sluiten, of misschien eindelijk dat niveautje hoger te starten wat je doel was voor dit jaar? Met de eventing boostcursus gaan we aan de slag om je op de allerbeste manier voor te bereiden!

Bewustwording wat je doet en waarom dingen gebeuren, veel zelf nadenken, leren en begrijpen. Technische lijntjes én meer een team worden als combinatie. 3 crosslessen onder begeleiding van 4* amazone Roxana Graman. Die overigens ook een ervaren instructeur is: meerdere lesklanten rijden op dit moment internationaal. 

We gaan aan de slag op 3 zaterdagen met het crossen in groepjes van 3-4 ruiters op het zelfde niveau. Daarnaast ga je onder begeleiding van Roxana je cross van Hattem verkennen zodat je met een goed plan de cross in gaat. Woon je in de buurt dan kun je de boostcursus nog uitbreiden met een aantal springlessen!

Adres: Elimmerweg 2b, Schuinesloot

eventing boost – 1

Wat houdt de cursus in?

 • Je krijgt 3 crosslessen in groepjes van 3 a 4 (ingedeeld op niveau) in Schuinesloot.
 • Je gaat onder begeleiding van Roxana de cross in Hattem verkennen.
 • De afsluiting is de officiële cross in Hattem. Let op: je moet je ZELF inschrijven voor de cross.
 • De lessen zijn op zaterdag 26 augustus, zaterdag 9 september en zaterdag 30 september

Kosten: €110,- per combinatie incl terreinvergoeding

Uitbreiden met springen

Woon je in de buurt dan kun je de boostcursus uitbreiden met springen.

 • Je krijgt 2 springlessen in groepjes van 3 a 4 (ingedeeld op niveau) in Schuinesloot.
 • Deze lessen zijn op donderdag 28 september en donderdag 12 oktober

Kosten: €50,- per combinatie. Totaal prijs komt dan uit op € 160,-

 

Welke data zijn de lessen?

De zaterdagen zullen de lessen overdag zijn, de donderdagen einde middag/avond afhankelijk van ieders beschikbaarheid.

 • Zaterdag 26 augustus (cross)
 • Zaterdag 9 september (cross)
 • Donderdag 28 september (springen)
 • Zaterdag 30 september (cross)
 • Donderdag 12 oktober (springen)
eventing boost 2

Veel gestelde vragen

Voor wie is de boostcursus bedoeld?

Voor iedereen die in Hattem wil gaan starten! Misschien twijfel je al een tijdje om eindelijk eens een niveau hogere te starten? Dit is het moment Roxana gaat je helpen om de laatste puntjes op de I te zetten!

Worden er ook foto's/video gemaakt?

Jazeker, ik (Serita) ben er bij alle crosslessen bij voor de foto's en de video's. Ik maak alleen beeldmateriaal als je dit van te voren bij me aangeeft. Je kunt kiezen uit:

 • Foto's of video's (losse video's + edit) van 1 les - € 20,-
 • Foto's of video's (losse video's + edit) van alle 3 de crosslessen - € 50,-

Je kunt dat tot en met aanvang van de les bij me aangeven. Voorbeelden van de video's en foto's die ik maak vind je hier.

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren?

Je kunt tot 1 week voor de start van de boostcursus kostenloos annuleren. Dat betekent dus tot 19 augustus. 

Wat als ik een les mis?

De data worden vooraf gecommuniceerd dus zorg dat je ook beschikbaar bent op die dagen. Mocht je door overmacht een les niet kunnen mee rijden (bijv door een kreupel paard) kunnen we je op een later moment toevoegen aan een andere groep op een lesdag in Schuinesloot. 

eventing boost – 3

Schrijf je nu in!

Heb je nog niet eerder gelest bij Roxana? Dan moet je eerst een account aanmaken, en daarna kun je inloggen en inschrijven voor de boostcursus via deze link.

Anderen over de boostcursus

Ontzettend leerzaam en waanzinnig gaaf!

Ben jij ook die ouder met kinderen die willen crossen maar vind je het doodeng dat jouw jonge spruit over al die hoge, vaste hindernissen scheurt? Sla je ook doodsangsten uit en houd je je hart regelmatig vast of alles wel veilig en goed gaat? Ga dan crossen bij Roxana en schrijf je in voor de Boost training!

Vorig jaar heb ik mijn 11 jarige dochter daarvoor ingeschreven en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Werkelijk geen seconde heb ik mijn moederhart meer vast gehouden omdat ik gewoon weet dat het goed komt. Roxana leidt haar pupillen veilig door het parcours en over de hindernissen waarbij techniek, zelfreflectie, focus, vertrouwen en humor de hele les tot een geheel maken. 

Tijdens de boostraining leer je ontzettend veel. Elke les wordt een onderwerp besproken en in de praktijk toegepast. Je krijgt huiswerkoefeningen mee die iedereen thuis eenvoudig kan uitvoeren. Oefening baart kunst en zo zie je een combinatie echt groeien. 

Volgens mijn dochter Carlijn is de boosttraining in 3 zinnen te beschrijven: "Ontzettend leerzaam. Over je eigen grenzen heen gaan. Gewoon waanzinnig gaaf!"

Helen, moeder van deelnemer boostcursus

Ontzettend veel geleerd!

Super mooie plek en een geweldige instructrice. Roxana laat je zelf nadenken over welke invloed jij als ruiter hebt op je paard...

Je leert absoluut meer als het alleen springen van crosshindernissen. Het maakt niet uit of je prive les krijgt of bijv de eventing boost cursus gaat doen...

De zelfgemaakte hindernissen die iedere keer weer anders staan om zo nieuwe dingen te leren. En de enorme gastvrijheid die wij hebben gevoeld!!

Kortom wij hebben ontzettend veel geleerd en komen zeer zeker vaker terug!!

 

Sabine, deelnemer boostcursus

Je groeit echt met sprongen!

Vorig jaar heb ik meegedaan met de boostcursus en dat is onwijs goed bevallen!
Je gaat met een groepje van vier gelijkgestemde vier weken lang samen met Roxana aan de gang. Het leuke ervan is dat je jezelf en ook elkaar ziet groeien. De ene keer gaat het beter dan de andere keer natuurlijk en als je met z’n allen samen optrekt, dan ga je elkaar vanzelf aanmoedigen tijdens de les.

Wat het fijne er ook van is, is dat je wat je in de les hebt gedaan, je ook als een deel huiswerk mee krijgt en er ook in de les erop toch nog weer wat terug in word verwerkt. Het is bij ons zo goed bevallen, dat we met het groepje van vier meiden zelfs samen crossen of wedstrijden rijden.
Het is echt aan te raden als jij graag wat consequenter wilt gaan rijden want je groeit echt met sprongen, letterlijk en figuurlijk

Wendy, deelnemer boostcursus

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita