Sponsor worden?

Het is mogelijk om sponsor te worden van Roxana Graman. Ze behoort op dit moment tot de slecht 35 Nederlands ruiters die ooit 4* eventing wedstrijd succesvol hebben uitgereden. Ze mikt nu op en traint nu voor de Olympische Spelen!

Wat is het bereik eigenlijk en wat zijn de mogelijkheden?

Het bereik van de sponsor

Regio Geheel Nederland, plus wedstrijden in België, Frankrijk, Duitsland en Polen
Type sponsoring Instructie, Wedstrijdruiter
Instructie doelgroep Van jeugd tot volwassen. Veelal vaste lesklanten die elke week of om de week eventing, spring of dressuurlessen volgen. Daarbij vaak ook ouders, begeleiders en stalgenoten.
Wedstrijden 6-8 internationale wedstrijd jaarlijks

Wekelijks een nationale wedstrijd (eventing/dressuur/springen)

Gemiddelde instructie uren Winter +/-10 uur per week

Zomer 20-30 uur per week

Online bereik Facebook

2.300 pagina volgers, berichten bereiken zo’n 30.000-40.000 mensen per maand

88% vrouw, 48% tussen de 25-44 jaar.

TikTok

9,100 volgers, berichten bereiken zo’n 750.000 mensen per maand

98% vrouw

Website

2.500 bezoekers per maand

Nieuwsbrief

1.000 inschrijvers op de nieuwsbrief.

Instagram

Zakelijk 1,000 volgers, prive 1.200 volgers

 

 

Waarom kiezen voor Roxana Graman

  • Roxana is een gewilde instructrice op het gebied van eventing (groeiende sport in Nederland). Ze heeft dan ook een trouwe groep lesklanten die wekelijks of om de week komen lessen.
  • Geeft trainingen door heel het land, aan mensen vanuit alle hoeken van Nederland. Van Groningen, tot Limburg, van Zeeland tot Noord-Holland.
  • Van jeugd tot volwassenen. Van amateur tot topniveau. De lesklanten nemen vaak ook ouders, begeleiders en stalgenoten mee naar de lessen.
  • Lesklanten vragen Roxana regelmatig om advies en haar mening. Ze vinden deze dan ook belangrijk en deze is bepalend. Wanneer Roxana 100% achter het product staat zal zij deze ook adviseren aan haar lesklanten. Zeker de ouders die het beste willen voor hun kind zijn altijd erg gesteld op advies en tips vanuit Roxana.
  • Daarnaast start ze elke week een nationale wedstrijd met 1 of meerdere paarden. Dit zijn naast eventingwedstrijden ook regelmatig spring en dressuurwedstrijden. Jaarlijks start ze ook nog zo’n 6-8 internationale wedstrijden (zowel in binnen als in buitenland)
  • Meer dan 10 jaar actief op nationaal & internationaal niveau. Deelgenomen aan NK en opgenomen geweest in Rabobank KNHS talenten trainingen. Met 2 paarden geselecteerd geweest voor het EK landelijke ruiters eventing op 2* niveau.
  • Meerdere jonge paarden van zadelmak naar internationaal niveau gereden.

Welke doelgroep bereik je door Roxana te sponsoren?

Aangezien Roxana haar klanten bestand en netwerk door het gehele land is, bereik je ten eerste niet alleen 1 gebied in Nederland. Maar ook buiten Nederland is Roxana actief op internationaal niveau in de eventingsport. Roxana komt aan start met haar paarden, in België, Frankrijk, Duitsland en Polen.

Als je in Limburg op wedstrijd bent kom je nog mensen uit Groningen tegen. Die voor de klasse L-M-Z het de normaalste zaak van de wereld vinden om zo een stuk te rijden. Dit omdat de eventing een sport is die verslavend is. Mensen hebben er veel voor over om dit veelzijdige stuk paardensport uit te voeren.

Roxana wordt ambassadeur van je product

Wanneer Roxana 100% achter het product van de sponsor staat, zal Roxana eigenlijk als ambassadeur van je merk/product fungeren. Veel lesklanten vragen haar namelijk om advies en vanwege de vertrouwensband die ze met haar hebben zullen ze dit ook sneller aannemen. Daarnaast wanneer Roxana met dat zadelmerk, die vrachtwagen, kleding of voer werkt weten ze natuurlijk dat het zeker een goed product is. Daardoor zullen mensen het eerder aanschaffen.

Wij hebben het hier dan over paarden sport beoefenaars, vanaf een leeftijd van +/- 10 jaar tot lesklanten van 63 jaar die de paardensport beoefenen op verschillende niveaus.

Wat kan je als sponsor voor Roxana betekenen?

De prestaties van Roxana en haar lesklanten (jouw potentiële klanten!) kunnen worden verbeterd en daarmee ook de uiteindelijke sportieve doelen. Daarmee wordt natuurlijk ook het bereik van je product vergroot.

Voorbeelden van sponsoring

Je kunt Roxana bijvoorbeeld sponsoren door middel van harnachement (zadel, hoofdstel etc), juist voer voor de paarden, kleding, vervoer of hulpmiddelen voor tijdens de instructie zoals een instructie setje.

Je product wordt dan regelmatig gepromoot door het gebruik tijdens wedstrijden, trainingen en lessen maar het merk kan ook worden vermeld op de website, Facebook, kleding en op de vrachtwagen en/of trailer.

Meer weten

Neem contact op via 06-50834451 of stuur een e-mail.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita