Wat is er nog veel leuker dan crosslessen? Een crosswedstrijd! – Overzicht najaar 2021

Crosslessen zijn natuurlijk ontzettend leuk – jullie worden echt een team samen. Wat nog veel leuker is om wat te doen met de opgedane kennis en ook echt een een cross te gaan rijden! We verzamelen een overzicht van crossen de komende maanden voor verschillende niveau’s die op maximaal 150 km van Slagharen te vinden zijn.

Voor het eerst een wedstrijdgevoel

Als je officieel wilt starten zul je een winstpunt moeten hebben in het B springen. Heb je die nog niet? Dan zou je eens kunnen kijken naar een oefencross om te doen. De volgende oefencrossen zijn leuk om voor het eerst kennis te maken met het wedstrijd gevoel:

Eerste keer officieel B starten

Heb je al een winstpunt in het B springen, gaan de lessen goed en heb je mss al eens een oefencross gereden? Dan kun je beginnen aan B wedstrijden. De ene B is de andere niet maar dit zijn de wedstrijden die vaak vrij vriendelijk gebouwd zijn om een goede eerste ervaring op te doen.

Bij deze wedstrijden kun je dus officieel starten en heb je een startpas nodig van de KNHS, je kunt je dan ook inschrijven via MijnKNHS. Meer info nodig over hoe en wat bij je eerste wedstrijd? Daar schreven we een mooi blog over eerder.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita