In 2022 heeft Roxana een prachtig terrein gekocht, 3,5 hectare groot, waar ze inmiddels een prachtig crossterrein met galopperbaan heeft.

Binnenbak

Als eerste hebben we er voor gezorgd dat de 20×40 binnenbaan gereed is zodat we ook aan de slag kunnen met spring en dressuurlessen op het moment dat het rotweer is buiten. En natuurlijk voor de indoor cross clinics in de winter.

De verwarmde kantine kijkt uit op de binnenbak maar het publiek kan ook langs de rand staan om de lessen mee te luisteren en te kijken.

Galoppeerbaan & buitenbak

We beschikken over een 60×35 grote buitenbaan met daar op aangesloten een galopeerbaan van 500 meter. Beide zijn volledige op eb en vloed dus altijd fijn te rijden!

Crossterrein

Het crossterrein is al een heel eind: je vind er een op/afsprong bij de waterbak, diverse heuveltjes en diverse greppeltjes. Daarnaast wisselt het parcours op het gras ongeveer elke 2 weken. Wil je iets specifieks oefenen overleg dat even, dan kijken we wat er mogelijk is. Je kunt nu lessen boeken op het crossterrein zodra je een winstpunt hebt in het springen of zelfstandig komen trainen als je al minimaal 4 winstpunten in B eventing hebt. Je mag als gediplomeerde instructeur (minimaal ORUN 3) ook gebruik maken van het terrein met je leerlingen!

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita