(Cross)terrein Schuinesloot

In 2022 heeft Roxana een prachtig terrein gekocht, 3,5 hectare groot, waar ze een prachtig crossterrein met galopperbaan gaat maken! Er is geen mogelijkheid tot pensionstalling maar vanaf volgend jaar wel de mogelijkheid om met je paard te blijven overnachten!

Binnenbak

Als eerste hebben we er voor gezorgd dat de 20×40 binnenbaan gereed is zodat we ook aan de slag kunnen met spring en dressuurlessen op het moment dat het rotweer is buiten. En natuurlijk voor de indoor cross clinics in de winter.

De verwarmde kantine kijkt uit op de binnenbak maar het publiek kan ook langs de rand staan om de lessen mee te luisteren en te kijken.

Galoppeerbaan & buitenbak

De 500 meter galoppeerbaan is op dit moment (dec 2022) in aanbouw. Het wordt een galoppeerbaan van 500 meter op eb en vloed bodem: dat betekend dat bodem altijd goed is om te kunnen rijden. Het zal t.z.t ook mogelijk zijn zelfstandig de galoppeerbaan te gebruiken.

De galoppeerbaan sluit aan op de 60×35 grote buitenbaan die ook op eb en vloed wordt aangelegd, dus ook daar zodra het weer mee zit kunnen we daar lekker blijven trainen. 

Crossterrein

Aansluitend aan de buitenbak komt een prachtige waterpartij met op/afsprong en binnen de galoppeerbaan wordt ook een prachtig crossterrein gebouwd. In het seizoen van 2023 zal deze beschikbaar zijn om onder begeleiding van Roxana te trainen, of onder bepaalde voorwaarden zelfstandig te trainen.

Overnachten met je paard

Op dit moment is het wel mogelijk om je paard te laten overnachten bij Roxana wanneer je meerdere dagen bij haar wilt trainen. Vanaf de zomer van 2023 hopen we de appartementen gereed te hebben zodat je ook zelf kunt blijven slapen voor meerdaagse trainingen. Voor meer info kun je altijd Serita even appen.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita