Startlijsten

Meestal zo’n 2-3 dagen voor de les kun je hier je starttijden vinden! Heb je bij het inschrijven een verzoek van een bepaald tijdvak doorgegeven dan proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Schuinesloot

Datum startlijst: n.t.b.
Adres: Elimmerweg 2b, Schuinesloot

Zorg je dat je voor aanvang van de les betaald hebt  (hier onder de startlijst de gegevens/tikkie).  Je kunt tot en met aanvang van de les nog je voorkeur voor beeldmateriaal wijzigen, meld je dan gewoon even bij mij (Serita).

Ruiter Betaaald? Soort les Aanvang les Beeldmateriaal
Tessa Eijckelhof Betaald tikkie boostcursus 8:00 Nee
Fabienne Dirks Betaald tikkie boostcursus 8:00 foto - alles
Melissa van de Kamp Betaald tikkie boostcursus 8:00 Nee
Evelien Kingma Nog niet betaald groep 8:00 Nee
         
Mirthe Moerdijk Nog niet betaald boostcursus 9:00 ja, 1 les
Rosanne van de Waerdt Nog niet betaald boostcursus 9:00 Nee
Meilin Terpstra Betaald tikkie boostcursus 9:00 Nee
Linda Mens Betaald tikkie boostcursus 9:00 Nee
         
         
Kimberley de Groot Nog niet betaald groep 10:00 video
Sanne Alosery Nog niet betaald groep 10:00 Nee
Merel Hinken Betaald tikkie boostcursus 10:00 Nee

Startlijst voor het laatst gewijzigd: 7 september 10:00. Betalingen nog niet bijgewerkt.

Betalen

In verband met de warmte

  • Je kunt binnen je paard na de les lekker afspuiten (zie plattegrond hier onder).
  • Doe aan het einde van de les de beenbeschermers direct af en stap nog even lekker door het water om te koelen!
  • Geef vooral elektrolyten aan je paard deze dagen. Om zo tekorten te voorkomen en je paard fit te houden.

Belangrijk

Niet vergeten

  • Cap
  • Bodyprotector verplicht
  • Beenbescherming aan te raden
  • Als je ijzers hebt zijn stiften aan te raden.

Parkeren

Je kunt op het grote parkeerterrein makkelijk draaien, als je dat al direct bij aankomst doet kun je makkelijk weer weg. Probeer er rekening mee te houden dat er ook nog anderen komen parkeren. 

Het terrein

De crosslessen zijn altijd op het buitenterrein, spring en dressuurlessen zijn buiten op het moment dat het weer goed genoeg is (grotendeels droog). Je mag buiten inrijden op de grote galoppeerbaan, die vind je achter op het terrein. Doe lekker een heel rondje samen! Vanaf de parkeerplaats gezien loop je helemaal naar achteren (daar zie je paddocks) en dan vlak daar voor naar rechts dan zie je de galoppeerbaan en de buitenbak. 

Op de tijd dat je les start wacht Roxana je op in de buurt van de buitenbak in het midden van de galoppeerbaan.

De binnenbak & kantine

Hier op de foto zie je de ingang van de binnenbak, wanneer het slecht weer is zullen de spring/dressuurlessen vaak binnen zijn. Je vind deze deur vooraan de parkeerplaats.

Rechtdoor is de binnenbak. Ga je na deze ingang rechts en gelijk links kom je rechtdoor terecht in de kantine - daar kun je zelf koffie/thee en warme chocomel uit het apparaat halen (zowel pinnen als cash). Tegen over de deur van de kantine vind je het toilet. Op het terrein in Schuinesloot is i.v.m beveiliging 24/7 cameratoezicht.

Plattegrond

Afmelden?
Als de startlijst gereed staat kun je nog wel afmelden maar dan zullen we de kosten moeten doorberekenen tenzij je een vervanger kunt vinden uiteraard. Je kunt dit doen via de app http://wa.me/31651981106

Leden club van 100

 

Deze lieve mensen en top bedrijven steunen Roxana om de topsport op het allerhoogste niveau te kunnen blijven beoefenen.

Rutger & Dorothy Oma Rien † Maarten van Stek  G2 Reizen Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud Multiklus Grootegast Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp
 

 

     

 

 

 

   
 

 

Meer informatie over de Club van 100

Foto’s bestellen?

In de startlijst kun je ook zien of je aangegeven hebt foto’s te willen bestellen of niet, mocht je het toch nog willen wijzigen geeft dit uiterlijk bij de start van de les aan bij Serita.

Als we buiten zijn en wanneer het (hard) regent zullen er geen foto’s gemaakt worden – de foto’s worden dan vaak gewoon niet mooi en de apparatuur kan er gewoon niet zo goed tegen. Gelukkig hebben we vaak mooi weer of maar een paar spettertjes!

Je kunt een setje van je hele training kopen voor 20 euro per combinatie. Er is geen mogelijkheid meer voor losse foto’s afnemen. Je zult de foto’s in in de loop van de week na de training ontvangen via de e-mail inclusief betaallink, je mag ook als je dat fijn vind cash op de dag zelf betalen.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita