Startlijsten

Meestal zo’n 2-3 dagen voor de les kun je hier je starttijden vinden! Heb je bij het inschrijven een verzoek van een bepaald tijdvak doorgegeven dan proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Schuinesloot

Datum startlijst: 
Adres: Elimmerweg 2b, Schuinesloot

Zorg je dat je voor aanvang van de les betaald hebt  (hier onder de startlijst de gegevens) of neem je het cash gepast mee?

 

Zaterdag 28 januari - Crossless

Ruiter Betaald? Soort les Aanvang les Beeldmateriaal
Lila van rijthoven Nog niet betaald privé (uur) 10:00 nee
         
Hope Neemt cash mee groep 11:00 video+reel
Jolijn Nog niet betaald groep 11:00 video+reel
Alita Nog niet betaald groep 11:00 foto
         
Sabine de Wolf betaald duo 12:00 video + reel
Baukje Zijlstra Nog niet betaald duo 12:00 nee
         
Sem Alfring Nog niet betaald duo 13:00 nee
Mette Alfring Nog niet betaald duo 13:00 nee

Laatste wijziging do 27 jan - 8:32

Betalen

Zondag 29 januari - Springles met vleugje eventing

Ruiter Betaald? Soort les  Aanvang les Foto's?
Esmee Aufderhaar betaald duo 12:00 Serita is niet aanwezig
Aniek Nog niet betaald duo 12:00 Serita is niet aanwezig
         
Mébrit Neemt cash mee duo 13:00 Serita is niet aanwezig
Maaike Duiveman Nog niet betaald duo 13:00 Serita is niet aanwezig

Laatste wijziging startlijst 27 jan 13:22

Betalen

  • Je kunt de betaling via tikkie doen:
  • Je kunt de betaling doen via de bank NL37 KNAB 0404 4530 58 t.a.v. Africhtingsstal Roxana Graman o.v.v. datum van je les + je naam.
  • Je mag het ook (bijvoorkeur gepast) contact betalen op de dag zelf bij  Serita (zaterdag) of Roxana (zondag)

Belangrijk

Niet vergeten

Voor alle lessen:

  • Cap

Bij crosslessen:

  • Bodyprotector verplicht
  • Beenbescherming aan te raden
  • Geen stiften nodig - blijven op zand

Parkeren

Je kunt op het grote parkeerterrein makkelijk draaien, als je dat al direct bij aankomst doet kun je makkelijk weer weg. Probeer er rekening mee te houden dat er ook nog anderen komen parkeren. 

Het terrein

De crosslessen zijn altijd op het buitenterrein, spring en dressuurlessen zijn buiten op het moment dat het weer goed genoeg is (grotendeels droog). Je mag buiten inrijden op de grote galoppeerbaan, die vind je achter op het terrein. Doe lekker een heel rondje samen! Vanaf de parkeerplaats gezien loop je helemaal naar achteren (daar zie je paddocks) en dan vlak daar voor naar rechts dan zie je de galoppeerbaan en de buitenbak. 

Op de tijd dat je les start wacht Roxana je op in de buitenbak in het midden van de galoppeerbaan.

De binnenbak & kantine

Hier op de foto zie je de ingang van de binnenbak, wanneer het slecht weer is zullen de spring/dressuurlessen vaak binnen zijn. Je vind deze deur vooraan de parkeerplaats.

Rechtdoor is de binnenbak. Ga je na deze ingang rechts en gelijk links kom je rechtdoor terecht in de kantine - daar kun je zelf koffie/thee en warme chocomel uit het apparaat halen (zowel pinnen als cash). Tegen over de deur van de kantine vind je het toilet. Op het terrein in Schuinesloot is i.v.m beveiliging 24/7 cameratoezicht.

Afmelden?
Als de startlijst gereed staat kun je nog wel afmelden maar dan zullen we de kosten moeten doorberekenen tenzij je een vervanger kunt vinden uiteraard. Je kunt dit doen via de app http://wa.me/31651981106

Foto’s bestellen?

In de startlijst kun je ook zien of je aangegeven hebt foto’s te willen bestellen of niet, mocht je het toch nog willen wijzigen geeft dit uiterlijk bij de start van de les aan bij Serita.

Als we buiten zijn en wanneer het (hard) regent zullen er geen foto’s gemaakt worden – de foto’s worden dan vaak gewoon niet mooi en de apparatuur kan er gewoon niet zo goed tegen. Gelukkig hebben we vaak mooi weer of maar een paar spettertjes!

Je kunt een setje van je hele training kopen voor 20 euro per combinatie. Er is geen mogelijkheid meer voor losse foto’s afnemen. Je zult de foto’s in in de loop van de week na de training ontvangen via de e-mail inclusief betaallink, je mag ook als je dat fijn vind cash op de dag zelf betalen.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita