Startlijst

Meestal zo’n 2-3 dagen voor de les kun je hier je starttijden vinden! Heb je bij het inschrijven een verzoek van een bepaald tijdvak doorgegeven dan proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Let op: check altijd de avond voor je les of er geen wijzigingen zijn in de startlijst – dat je op de juiste tijd komt.

Startlijst zaterdag 4 mei

Ik verwacht die uiterlijk 2 mei.

Scroll opzij voor meer informatie →

Betaling

Zodra de startlijst online staat vind je hier ook de betaalgegevens.

Afmelden?
Je kunt je tot 3 dagen voor aanvang van de les kosteloos afmelden. Meld je je later af hebt je geen recht meer op restitutie en ben je verplicht de les te betalen. Je kunt je afmelden via de app http://wa.me/31651981106

Informatie per terrein

Adres: Elimmerweg 2b, Schuinesloot

Parkeren

Je kunt op het grote parkeerterrein makkelijk draaien, als je dat al direct bij aankomst doet kun je makkelijk weer weg. Probeer er rekening mee te houden dat er ook nog anderen komen parkeren.

Overige informatie

Kennismakingsclinic

Deze wordt gehouden in de binnenbak. Stap gerust op de parkeerplaats vast even wat in. Op de aanvangstijd van je les kun je gewoon de binnenbak in komen en zal Pippi je ontvangen. Ga rustig vast een beetje rondstappen en wat draven. Pippi zal met iedereen even kort kennis komen maken en dan gaat de les beginnen.

Het is niet mogelijk om zelfstandig op de galoppeerbaan of buitenbak in te rijden. Het inrijden begint voor de kennismakingsclinic echt tijdens de les in de binnenbak.

Reguliere crossles buiten

De crosslessen zijn op buitenterrein. Je mag buiten inrijden op de grote galoppeerbaan, die vind je achter op het terrein. Doe lekker een heel rondje samen! Vanaf de parkeerplaats gezien loop je helemaal naar achteren (daar zie je paddocks) en dan vlak daar voor naar rechts dan zie je de galoppeerbaan en de buitenbak.

Op de tijd dat je les start wacht Roxana je op in de buitenbak in het midden van de galoppeerbaan.

De lessen worden op dit moment geven op zand dus je hebt geen stiften nodig.

De binnenbak & kantine

Hier op de foto zie je de ingang van de binnenbak. Je vind deze deur vooraan de parkeerplaats.

Rechtdoor is de binnenbak. Ga je na deze ingang rechts en gelijk links kom je rechtdoor terecht in de kantine – daar kun je zelf koffie/thee en warme chocomel uit het apparaat halen (zowel pinnen als cash). Tegen over de deur van de kantine vind je het toilet. Op het terrein in Schuinesloot is i.v.m beveiliging 24/7 cameratoezicht.

Plattegrond

Datum startlijst: zaterdag 24 februari
Adres: Biesterij 3, Rijssen

Parkeren

Als je aan komt moet je eerst door het hek, links voor het hek zit een knop die je (1x) moet in drukken daarna gaat het hek vanzelf open. Je kunt dan door rijden naar achter de grote binnenmanege om te parkeren. Houd er rekening mee dat er vaak meer mensen komen dus parkeer zo dat anderen ook nog hun combinatie kwijt kunnen.

Adres: Hinterm Busch 20, Haren

Parkeren

Je kunt tussen de heg door zo de crosswei in rijden: let we op de stroomdraadjes dat je die er even afhaalt en weer op doet zodra je er doorheen bent. Je kunt je combinatie gewoon voor in de weide langs de heg parkeren.

Adres: Schaarsweg 8, 8111 RG Heeten

 

Parkeren

Michiel zet altijd netjes bordjes neer waar je heen mag rijden om je combinatie te parkeren. Volg deze graag en laat het terrein weer netjes achter.

Veel gestelde vragen

Heb ik een bodyprotector nodig?

Als je komt crossen, of dat voor een (indoor)kennismakingsclinic of een reguliere crossles is, je moet altijd een bodyprotector om. Dat mag niet een alleen een rugprotector zijn!

Heb ik stiften nodig?

In de zomer vaak wel, dan zijn we op het gras. Als het buiten te nat is (herst, winter) zowel thuis in Schuinesloot als Rijssen kunnen we op het zand aan de slag, dan zijn er geen stiften nodig. Staat je paard op blote voeten dan is dat zeker op de lagere niveau’s ook helemaal prima.

De indoor kennismakingsclinic is gewoon in de binnenbak op zand.

Is beenbescherming verplicht?

Het is wel verstandig om het om te doen! Ga je voor het eerst crossen dan voldoen echt wel een keer gewone peeskappen. Ga je vaker crossen zijn echte cross beschermers aan te raden.

Wanneer moet ik betalen?

Zodra de startlijst online staat (meestal 2-3 dagen voor de les of clinic) vind je hier ook de betaalgegevens. Zorg je dat je uiterlijk voor aanvang van je les betaald hebt?

Maak je ook foto’s?

Nee ik maak geen foto’s van combinaties. Je kunt bij mij alleen video’s bestellen. Dit omdat dat vaak veel minder tijd kost. Je staat natuurlijk vrij om zelf je eigen fotograaf mee te nemen!

Maak je van iedereen video’s?

Nee alleen van de combinaties die het vooraf hebben aangegeven. Het staat er ook altijd bij in de startlijst. Je kunt tot de start van je les nog je voorkeur wijzigen. Op mijn website kun je zien wat ik precies aanbied.

Hoe snel krijg ik de video’s?

Meestal binnen een paar werkdagen na je les ontvang je ze in je e-mail. Inclusief betaallink.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita