Startlijsten

Meestal zo’n 2-3 dagen voor de les kun je hier je starttijden vinden! Heb je bij het inschrijven een verzoek van een bepaald tijdvak doorgegeven dan proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Rijssen

Datum startlijst: Zaterdag 10 september
Adres: Biesterij 3, Rijssen

Zorg je dat je voor aanvang van je les betaald hebt  (hier onder de startlijst de gegevens) of neem je het cash gepast mee?

Ruiter Soort les Aanvang les Foto's?
Danielle Somer uur prive 10:00 Nee
       
Natalie van Wijnbergen uur prive 11:00 Ja
       
       
Romy vlegels duo 12:00 Ja
Zus romy duo 12:00 Nee
       
Roeline de Graaf uur prive 13:00 Nee

Laatste wijziging 7 sept - 15:00

Belangrijk

Niet vergeten

  • Cap
  • Bodyprotector
  • Stiften (wanneer je pony of paard op ijzers staat is dat aan te raden)
  • Beenbescherming is natuurlijk ook verstandig

 

Betalen
Kleine groep - Duo (2 personen, 1 uur) € 50,00 p.p.
Groepsles (3-4 personen,  1 uur) € 40,00 p.p
Privéles (uur) € 70,00
Privé (half uur) € 50,00
 

Parkeren

Als je aan komt moet je eerst door het hek, links voor het hek zit een knop die je (1x) moet in drukken daarna gaat het hek vanzelf open. Je kunt dan door rijden naar achter de grote binnenmanege om te parkeren. Houd er rekening mee dat er vaak meer mensen komen dus parkeer zo dat anderen ook nog hun combinatie kwijt kunnen.

Afmelden?
Doe dit minimaal 24 uur van te voren, anders zullen de kosten van de les helaas moeten worden doorberekend. Je kunt dit doen via de app http://wa.me/31651981106

Foto’s bestellen?

In de startlijst kun je ook zien of je aangegeven hebt foto’s te willen bestellen of niet, mocht je het toch nog willen wijzigen geeft dit uiterlijk bij de start van de les aan bij Serita.

Wanneer het (hard) regent zullen er geen foto’s gemaakt worden – de foto’s worden dan vaak gewoon niet mooi en de apparatuur kan er gewoon niet zo goed tegen. Gelukkig hebben we vaak mooi weer of maar een paar spettertjes!

Je kunt een setje van je hele training kopen voor 20 euro per combinatie. Er is geen mogelijkheid meer voor losse foto’s afnemen. Hier kun je foto’s zien van eerdere trainingen.

Je zult de foto’s in in de loop van de week na de training ontvangen via de e-mail inclusief betaallink.

Inrijden voor je les?

Het is verstandig om te zorgen dat je voor je les al wat warm gereden bent. In de groepslessen beginnen we vaak eerst nog met een stukje galop omdat (nog) niet iedereen dat gedaan heeft zelfstandig en dan kunnen we wat aan de verlichte zit oefenen. De meer ervaren ruiters die komen van prive of in duo’s dan is het handig als je ook alvast gegalopeerd hebt zodat we in de les direct kunnen starten met springen.

Roxana wil altijd zo goed mogelijk gebruik maken van de tijd: rijd je in een groep? Zorg dat als de ene ruiter klaar is met het lijntje jij direct daarna kan starten aan het lijntje. Zo loopt het lekker door.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita