Inschrijven voor de crosslessen


Inschrijven voor de crosslessen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een keer les van Roxana Graman? Dan kun je je hier inschrijven voor de verschillende lessen, clinics of evenementen!

Inschrijven lessen

Waar wil je je voor inschrijven? Klik op de juiste categorie om de eerst volgende data te zien! Je kunt ook gemakkelijk kijken in de agenda van Roxana

Crossen

Springen

 • Boostcursus springen: Super leuke cursus om het springen naar een hoger niveau te brengen - of een paard op te leiden. Deze lessen worden gegeven in Schuinesloot.
 • Oefenparcours: Een oefenparcours springen onder begeleiding van Roxana.Deze lessen worden gegeven in Schuinesloot.
 • Thema springlessen: Wil je in een groep, duo of prive aan een specifiek onderwerp werken: afstanden, ritme of dubbels rijden? Deze lessen worden gegeven in Schuinesloot.
 • Springles: Wil je door de weeks los van de georganiseerde dagen een prive springles boeken in Schuinesloot? Dan moet je hier zijn.

Dressuur

 • Dressuurles met balken/cavaletti: Super leuke dressuurlessen - in groep, duo of prive, met balken en cavaletti in Schuinesloot
 • Dressuurles: Wil je door de weeks los van de georganiseerde dagen een prive dressuurles boeken in Schuinesloot? Dan moet je hier zijn.

 

Inschrijven losse lessen Schuinesloot

De binnenbak is klaar! Dus op dit moment kunnen we in de binnenbak weer spring/dressuurlessen in plannen door de weeks.

Wil je in een weekend les? Dan kun je hier link/boven kijken wat we binnenkort allemaal aan komt voor lessen 🙂

Agenda

Dit is het overzicht met speciaal georganiseerde dagen. Privelessen kunnen woe t/m zon bijna altijd bij haar thuis. Check haar beschikbaarheid hier.

Hoe werkt het inschrijven?

Zodra je op een van de buttons drukt van je keuze krijg je een overzicht van de beschikbare lessen waar je je voor in kunt schrijven.

 1. Klik op de titel van de les waar je je voor wilt inschrijven.
 2. Je krijgt nu een overzicht met informatie over de betreffende les.
 3. Onderin kun je drukken op de link "inloggen"
  1. Heb je nog niet eerder een gebruiker aangemaakt? Kies van voor "Nieuwe gebruiker aanmaken"
  2. Doorloop dan het registratie proces! Je moet je gegevens invullen en krijgt nog een mail te bevestiging. Daarna kun je inloggen!
 4. Dan vul je je gegevens in en druk je op inloggen.
 5. Dan klik je nogmaals op de titel van de les waarvoor je wilt inschrijven.
 6. Daarna druk je onderaan op "Deelname toevoegen"
 7. Je moet eerst je naam en telefoonnummer invullen, die eerste is als het goed is al ingevuld.
 8. Daarna krijg je nog een aantal vragen die je moet invullen om de inschrijving te kunnen behandelen.
 9. Daarna druk je op inschrijven.
 10. Serita moet de deelname daarna eerst nog goedkeuren. Zodra dat is gebeurt krijg je daarvan een bevestiging via de mail.
 11. Een week voor de deelname datum krijg je een mail met de vraag of je nog steeds wilt deelnemen. Dit om te zorgen dat mensen zich niet nog afmelden in de laatste dagen voor de cross - het maken van een startlijst is op die manier vaak erg lastig.

Help hij zegt dat het vol is?

Wanneer Roxana ergens 7 uur les geeft, kan ze in die uren bijvoorbeeld 5 mensen een uur priveles geven, en dan nog 2 groepen van 4 mensen. Dat zijn dus in totaal 13 mensen waar ze les aan kan geven. Zijn het 7 groepen van 4, dan worden het er al 28. Vandaar dat er een lager limiet op staat omdat het niet duidelijk is hoeveel mensen er mee kunnen doen op een dag.

Schrijf je dus gerust in als je de melding krijgt dat het vol is. Serita zal op je inschrijving reageren en aangeven of het toch nog past of dat je op de reservelijst komt. En ook dan hoef je je geen zorgen te maken, vaak valt er nog een heleboel af in de week voor de crossles.

Hoe kan ik controleren of ik ben opgegeven en wat de status is?

Om je afspraak te controleren moet je natuurlijk ingelogd zijn, en dan ga je naar de datum waar je je voor hebt ingeschreven. Zodra je daar weer op de titel drukt dan zul je onder aan zien of je al een deelname hebt toegevoegd:

Druk je daar achter op het potloodje met het papiertje achter aan? Dan kun je de status zien en hem eventueel verwijderen (dit kan tot 1 week voor de crossdatum)

Wil je je niveau aanpassen? Dan moet je naast de knop "Deelname aanpassen" even op het formuliertje drukken (dat wit met blauwe vakje) daar kan je niveau en soort les aanpassen.

Ben je klaar druk je op "Deelname aanpassen"!

Hoe kan ik mijn les wijzigen of afzeggen?

Tot een week van te voren kun je zelf je inschrijvingen wijzigen, hier boven vind je de uitleg ook w.b.t het wijzigen. Wil je daarna een wijziging doen? Dan moet je het even aan Serita door appen: 06-51981106. Dit omdat Serita dan al bezig met het maken van de planning en het dus lastiger is om zelf wijzigingen te maken. Je kunt tot maximaal 24 uur van te voren je crossles kosteloos afzeggen, daarna zullen de kosten worden doorberekend.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita