Je paard in training zetten bij Roxana Graman

 • Wil je jouw paard laten opleiden tot eventing paard?
 • Wil je jouw paard meer wedstrijdervaring op laten doen?
 • Of ga je voor langere tijd weg en wil je je paard in conditie laten houden?
 • Misschien loop je tegen rijtechnische problemen op waar je zelf niet doorheen komt

Dan kunnen wij je helpen! Roxana gaat vaak eerst aan de slag met het paard of de pony en daarna gaan we aan de slag met de ruiter in combinatie met het paard. De bedoeling is dan ook dat jullie pas vertrekken als het gewenste doel behaald is!

Merken we dat het probleem niet een rijtechnische oorzaak heeft maar bijvoorbeeld veroorzaakt wordt door het harnachement of een medisch probleem geef ik dat natuurlijk direct aan.

Let op: Roxana heeft maar beperkt plaats voor trainingspaarden dus het kan zijn dat ze geen plaats heeft op korte termijn.

Ontdek de ware potentie van je paard laat Roxana je paard verder opleiden of uitbrengen.

Opleiden tot eventing paard

Ben je benieuwd of je paard het in zich heeft om een eventer te worden? En ben je benieuwd naar de potentie van jouw paard? Laat ons je paard opleiden in de eventing sport. Roxana heeft inmiddels diverse paarden van zadelmak opgeleid tot internationaal eventing. We zullen je paard in alle rust opleiden en kennis laten maken met de eventing hindernissen op verschillende terreinen.

Door haar ervaring mag ze ongeklasseerde paarden direct starten L of M eventing maar zal dit uiteraard alleen doen als het paard daar aan toe is. Wanneer ze 4 winstpunten heeft gereden met je paard is het mogelijk om het paard internationaal uit te brengen in een 2* wedstrijd.

 • In vertrouwen kennis laten maken met alle soorten eventing hindernissen
 • Mee nemen naar diverse terreinen 
 • Uitbrengen op wedstrijden, dit kan zowel nationaal als internationaal
 • Conditietraining van je paard zodat ie fit uit de cross komt en blessures voorkomen worden

We bepalen samen een realistisch doel voor je paard

Je paard verkoop klaar maken

Sta je op het punt om je paard te verkopen maar zou je het fijn vinden als hij eerst nog wat beter doorgereden wordt of een winstpunt haalt in een bepaalde klasse? Roxana kan jouw paard uitbrengen in de dressuur, springen of in de cross. 

 • Uitbrengen op een hoger niveau
 • Verder opleiden
 • Weer in conditie krijgen voor de verkoop

Verkoopbemiddeling

Daarnaast kunnen we je ook helpen met de verkoop van je paard. We hebben een groot netwerk door heel Nederland en we kunnen tevens video’s en foto’s laten maken voor de verkoop. Alle paarden dienen voor de verkoop door ons zowel klinisch als rontgologisch gekeurd te worden, zodat niemand voor verassingen komt te staan.

  • Je kan zo makkelijker afstand nemen van je paard, je hoeft niet toe te zien hoe andere ruiters jouw paard uitproberen.
  • Je hoeft zelf niet bezig te gaan met een campagne om je paard te verkopen.
  • Wij helpen je met het bepalen van een vraagprijs – Wij kennen de markt heel goed.

De kosten van een training

Elk traject is uniek, elk paard is uniek en elke combinatie is uniek, er is dus geen vast recept waarop we kunnen zeggen: zolang duurt het en dit kost het. Het beste wat je kunt doen is contact opnemen met ons. Dan willen we vooral weten wat het het doel is (of het probleem waar je tegen aan loopt) en natuurlijk wat informatie over het paard. Serita zal het dan bekijken samen met Roxana en aangeven of het doel haalbaar is. Een indicatie van de duur van de training kunnen we vaak pas geven als het paard 1 a 2 weken bij ons in training staat.

De prijs van de training is inclusief:

 • Training van je paard.
 • 7 dagen per week zo veel mogelijk vrije beweging, in de zomer en wanneer het weer het toe laat staan de paarden 24/7 buiten.
 • Wanneer ze op stal staan elke dag een verse schone uitgemestte stal
 • 3x per dag ruwvoer zodat ze vrijwel onbeperkt goede kwaliteit hooi krijgen
 • Basisbrok 2 x per dag gevoerd, uiteraard is het mogelijk om speciale dieet wensen te voeren wanneer je zelf de producten aanlevert.

De prijs van de stalling plus alle losse trainingen zou ruim € 2200,- per maand zijn, maar je krijgt meer dan 50% korting wanneer je een paard bij ons in training zet. De kosten zijn € 1089,- per maand (900 euro exclusief BTW).

We bepalen samen een realistisch doel voor je paard

Jouw paard laten verkopen door Roxana

Wil je naast dat je paard getraind wordt ook door ons verkocht wordt? Dan betaal je uiteraard het trainingstarief zoals hierboven genoemd tot het moment dat je paard naar de nieuwe eigenaar gaat. Voor de verkoop werken we op commissie basis. Dat betekent dat we een percentage van de verkoopprijs ontvangen op het moment dat je paard daadwerkelijk verkocht is. 

De commissie die we rekenen is 10% over de verkoopprijs.

 • Je kunt zo gebruik maken van ons netwerk, zowel online als offline
 • Wij zullen de potentiële kopers ontvangen en het paard indien gewenst voorrijden
 • Wij zullen ook zorg dragen voor foto’s & video’s van het paard
 • We plaatsen online advertenties op diverse kanalen om de juiste mensen te bereiken

Niet alleen het paard trainen maar ook jezelf

Vaak kunnen wij binnen een relatief korte periode een paard naar een hoger niveau trainen en fijn opleiden. Maar hoe fijn is het dat als je jouw paard straks weer thuis hebt staan dat je zelf ook de juiste handvatten hebt om je paard op het zelfde niveau te houden?

Daarom raden we vaak aan om als eigenaar ook tijdens het traject een aantal keer naar Schuinesloot te komen om les te krijgen van Roxana op je eigen paard. Deze kosten zitten niet in begrepen in de training zodat je zelf kan bepalen hoe vaak en hoelang je les wilt krijgen tijdens het gehele traject.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita