Lijkt het je super gaaf om meer te leren over eventing en (top)sport? Bij Roxana is het mogelijk om stage te lopen! Ze is natuurlijk zelf ook ooit zo begonnen en wil jullie ook de kans geven om meer te leren over het werken in de paarden! Het is tussen februari en november altijd mogelijk om stage te komen lopen bij Roxana het eventing seizoen begin in Maart/April en eindigt in Oktober. Dan zijn we ook regelmatig op internationale wedstrijd.

Wat ga je doen?

Je zult mee helpen op stal, binnen en buiten zetten van de paarden, mesten, voeren, verzorgen van de paarden en ook zul je mee kunnen als groom op wedstrijden, vaak eventing maar ook wel eens springwedstrijden. Je zult worden uitgedaagd om zelfstandig & efficient te werken en natuurlijk veel kennis op doen en meer inzicht krijgen.

We organiseren regelmatig evenementen thuis van indoor clinics tot spring- en crosslessen. Daarnaast hebben we ook regelmatig boostcursussen waarvoor mensen uit een groot deel van Nederland naar Schuinesloot komen.

Daarnaast geeft Roxana ook veel crosslessen op locatie. Allemaal gave dingen waar je ook een rol in kunt spelen tijdens je stage. Er is geen mogelijkheid tot intern te kunnen verblijven tijdens de stage, het is wel mogelijk om je paard/pony mee te nemen.

Wat verwachten we van jou?

Dat je een aanpakker en een doorzetter bent, er is altijd veel werk op de 3,5 hectare in Schuinesloot.

Wie kan stage lopen?

Op dit moment kan iedereen die een opleiding doet in de paardensport t/m niveau 3 bij Roxana terecht om stage te lopen! 

Wil je meer informatie over de stage? Dan kun je terecht bij Serita, app haar gerust even als je wilt weten of er nog plek is of je hebt andere vragen.

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita