8ste en 9e in Sahrendorf

Het was tijd voor een wedstrijd in het mooie Sahrendorf: een 3*-S voor Jefferson, een 1*-intro voor Jolig W. Op vrijdag mocht Jefferson zowel dressuur, springen als cross lopen en Jolig was zondag aan de beurt.

In de dressuur een mooie score van net geen 65% met heel veel 7’s in het protocol 💪Het was veel aan het regenen zoals je aan de bodem van de dressuurbak kunt zien ☔🫣.
Bij het springen gebeurde er veel, weinig foutloos, een aantal eliminaties maar ook hier wisten Roxana en Jefferson zich met 2 balkjes doorheen te werken.
Veeel regen, heel veel regen maar gelukkig toen Roxana de cross in moest werd het droger. Ook in de cross veel weigeringen en eliminaties. De bodem was op veel plekken nat en glad door alle regen 😑. Niemand kwam dan kan ook binnen de tijd binnen en kozen allemaal voor de veiligheid van hun paarden. Jefferson gaf weer een fenomenaal gevoel en pakte alles super aan 😍 Ze finishte uiteindelijk als 8ste 🏆🏆

Zondag was Jolig aan de beurt, voor hem net iets lagere dressuur score, 1 balkje in het springen en een geweldig 0 rondje in de cross – en ook binnen de optimale tijd. Daarmee werd ze met hem 9de in de 1*.

Vorig bericht
Eerste crosslessen in Schuinesloot een feit!
Volgend bericht
4* debuut Jefferson, 27ste plaats voor Jolig

Met dank aan

Rutger & Dorothy Fiona Ruhe Fotografie Oma Rien †  Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud  Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp van Deursen en Noble

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita