Club van 100

Welkom bij de Club van 100, een community van particulieren en bedrijven die topsporter Roxana Graman willen ondersteunen bij het realiseren van haar droom: meedoen in de top van in de eventingsport. Roxana heeft haar leven geheel in dienst gesteld van haar sport en dankzij haar doorzettingsvermogen is ze tot dichtbij haar grootste doel gekomen. Maar om dit doel te realiseren, heeft ze jouw hulp nodig.

Roxana’s topsportcarrière in de eventing is een zeer kostbare aangelegenheid, met de nodige uitgaven aan startgelden, trainingen, brandstof en vervoer. Bovendien wordt de paardensport door de nationale sportbond KNHS slechts beperkt gefinancierd. Daarom is Roxana op zoek naar sponsors die haar willen helpen bij het realiseren van haar doel.

Kom jij ook bij de club?

Tot nu toe heeft ze alle financiële lasten zelf betaald, als je echt beter wilt worden en voorbij de top van Nederland wilt moet je letterlijk en figuurlijk gas er op geven. Meer paarden uitbrengen, meer kilometers maken, meer lessen en meer wedstrijden rijden.

Iedereen mag zich voegen tot de Club van 100 van Roxana en je krijgt daar van alles leuks voor terug. We houden je nog meer op de hoogte van de trainingen en wedstrijden. Waarbij je echt een inkijkje krijgt in het leven van een topsporter.

We delen natuurlijk jouw naam (of je bedrijfsnaam) op de website. En daarnaast kun je nog kiezen voor uitgebreidere pakketten met meer voordelen voor ondernemers: vermelding op het sponsorbord, vermelding op social media, op de vrachtwagen, jaarlijkse netwerk BBQ en toegang tot internationale crosswedstrijden waar Roxana samen met je de cross gaat verkennen en meer vertelt over de uitdagingen tijdens de cross.

Sponsorpakket 2 ★★

Jaarlijkse bijdrage van € 100,-.

Daar staat tegenover:

✓ een maandelijkse nieuwsbrief met update over de wedstrijden en exclusief beeldmateriaal
✓ een vermelding op de website

Sponsorpakket 3 ★★★

Jaarlijkse bijdrage van € 500,-.

Daar staat tegenover:

✓  een maandelijkse nieuwsbrief met update over de wedstrijden en exclusief beeldmateriaal
✓  een vermelding op de website
✓  jaarlijkse netwerk BBQ met andere ondernemers in het najaar
✓  een vermelding op de social media accounts (1 x per kwartaal)
✓  een vermelding op het sponsorbord in de hal bij de kantine van de accommodatie in Schuinesloot
✓  een vaste vermelding op de Instagram ‘highlights’

Sponsorpakket 4 ★★★★

Jaarlijkse bijdrage van € 1.000,-.

Daar staat tegenover:

✓  een maandelijkse nieuwsbrief met update over de wedstrijden en exclusief beeldmateriaal
✓  een vermelding op de website
✓  jaarlijkse netwerk BBQ in het najaar met andere sponsors en ondernemers
✓  een vermelding op de social media accounts (1 x per kwartaal)
✓  een vermelding op het sponsorbord in de hal bij de kantine van de accommodatie in Schuinesloot
✓  een vaste vermelding op de Instagram ‘highlights’
✓  toegang tot internationale eventingwedstrijd en samen met Roxana Graman het crossparcours verkennen inclusief uitleg
✓  het vermelden van het logo in de nieuwsbrief naar de lesklanten
✓  het vermelden van de naam/logo van de sponsor door middel van een sticker op de vrachtwagen
✓  toestemming om professionele foto’s van amazone Roxana Graman te gebruiken
✓  mogelijkheid tot het achterlaten van een flyer in de hal van de kantine van de accommodatie in Schuinesloot

 

Paardenwelzijn staat altijd voorop voor Roxana

Paardenwelzijn is de laatste jaren veel in de aandacht. En dat is maar goed ook, er is nog genoeg te verbeteren in de paardensport in het algemeen. Voor Roxana staat het paardenwelzijn altijd voorop. Al haar paarden komen elke dag buiten samen met soortgenootjes en blijven in de zomer zelfs dag en nacht buiten. Niet alleen haar veulens, jaarlingen, jonge paarden maar ook haar topsport paarden. 

In de opleiding van jonge paarden geeft ze ze echt de tijd om het te leren maar ook om uit te groeien. Ze luister goed naar wat elk paard aan geeft. Zodra er enige twijfel is haalt ze direct de dierenarts er bij om te controleren of alles okay is en er geen (dreigende) blessures zijn.

Wie kun je bereiken via Roxana?

Roxana heeft vele trouwe lesklanten die als jaren vanuit het hele land naar haar toe komen voor lessen. Op Facebook heeft ze bijna 3.000 volgers waarbij we maandelijks zo’n 30-40.000 mensen bereiken met de posts. Op Instagram heeft ze inmiddels ook meer dan 2.000 volgers en daar bereiken we ongeveer 20-30.000 mensen per maand. Dit zijn veelal vrouwelijke ruiters die in de basissport eventing rijden en daarnaast een handje vol ruiters die inmiddels net als Roxana ook internationaal starten.

Dit jaar staan er weer veel wedstrijden op het programma, het doel dit jaar is met 2 paarden aan de start komen in Boekelo, mee doen in de top en langzaam opbouwen naar een 5* wedstrijd.

Ja ik doe mee met de Club van 100 van Roxana

Met dank aan

Rutger & Dorothy Fiona Ruhe Fotografie Oma Rien †  Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud Multiklus Grootegast Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp van Deursen en Noble

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita