Indoor Eventing Balkbrug

In maart gaf Roxana de eventinglessen tijdens Paard Balkbrug maar in dit najaar zal Roxana terug zijn op zaterdag 21 november. Dit keer voor alleen de indoor crosslessen en een oefencross zonder groot evenement. Er zal wel horeca aanwezig zijn voor een hapje en een drankje. Dit is tevens de afsluiter van de 2de Eventing Boost cursus!

Over indoor eventing Balkbrug

Je kunt hier op een leuke en veilige manier kennis maken met de eventing: het springen over “vaste” objecten. Zoals bijvoorbeeld takkie de teckel (de houten versie dan), een (kleine) picknicktafel en natuurlijk gewoon echte boomstammen.

Een bodyprotector, cap en beenbescherming zijn verplicht.

  • Het is mogelijk om een uur les te krijgen in een groepje voor  € 35,- p.p.
  • Of je kunt een oefencross rijden onder begeleiding van Roxana voor  € 25,- p.p.

Indoor crossles

UPDATE: De crosslessen zullen met de huidige maatregelen niet doorgaan, als we voor die tijd weer naar 4 per groep gaan kan het wel.. We zullen een aantal dagen van te voren bekijken of het wel of niet door kan gaan.

Tijdens de lessen gaat Roxana je kennis laten maken met de eventing. Rust, vertrouwen en plezier staan voorop. Durf je iets niet? Slaan we die gewoon over!

De lessen duren een uur en zullen met kleine groepjes van 3-4 mensen op niveau worden ingedeeld. De volgende niveau’s zijn beschikbaar:

  • Bixie: Jeugd t/m 11 a 12 jaar met weinig of zonder cross ervaring maar die wel zelfstandig kan stappen, draven en galopperen.
  • Puppy: Combinaties die graag willen crossen, het spannend vinden en het graag laag willen houden. Eigenlijk een soort bixie voor volwassenen.
  • BB: Combinaties die graag (voor het eerst) willen crossen, of die nog geen B-cross aandurven.
  • B: Combinaties die al vaker hebben gecrosst en al eens of meer een B (oefen)cross parcours hebben gedaan.
  • L: Combinaties die al vaker hebben gecrosst en al eens of meer een (oefen)cross parcours hebben gedaan.

Indoor oefencross

UPDATE: De oefencross zal zoals het er nu uit ziet met de huidige maatregelen niet doorgaan. We zullen een aantal dagen van te voren bekijken of het wel of niet door kan gaan.

Wanneer je al vaker crossles hebt gehad is het ook leuk om eens een oefencross te rijden. Het is indoor dus helaas geen waterplas of op en afsprongen maar ik weet zeker dat Roxana een uitdagend parcours kan neer zetten voor elk niveau. De oefencross is onder begeleiding van Roxana zelf zodat je eindelijk eens direct tips kan krijgen tijdens je “wedstrijd” zodat je weet hoe je het de volgende keer beter kan doen. 

Adres en inschrijven

Het zal gehouden worden in de Diamanthal in Balkbrug. 

Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug

Inschrijven kan via http://www.roxanagraman.nl/inschrijven-voor-de-crosslessen

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita