Nationaal starten met twee 5 jarige toekomstige toppers

Roxana was vannochtend (heeeel vroeg) in Renswoude om om 8 uur met River Diamond te starten, even later was Lydania KV aan de beurt. Deze twee 5 jarige merries vinden op wedstrijd gaan nog best spannend – dat uit zich vooral in het springen en de dressuur. In de cross gingen ze beide als de brandweer – wat een super gevoel geven ze 🥰🥰. Het springen en de dressuur gaat ook steeds een beetje beter 🤞.
 
Lesklant Sem en stagaire Marit waren ook mee gereden met de vrachtwagen vanuit Slagharen – die hebben beide ook een super rondje gereden 🎉. Gisteren reed lesklant DaniĆ«lle ook mee – sleepte even de 3de prijs in het M in de wacht 🍀.
Vanmiddag ook nog met een leuke groep de cross verkend onder begeleiding van Roxana – ze hebben weer heel wat waardevolle tips gehad – zal daar binnenkort weer ook stukjes van delen op TikTok en/of hier 🎉🎉.
 
Nu op naar woensdag lessen in Markelo (er is nog plek ik ga morgen de startlijst maken), zaterdag bixie dag in Slagharen (nog enkele plekken) en zondag de oefencross in Heeten (ook nog enkele plekken) voor die laatste twee ga ik denk ik donderdag de startlijst maken 🤞🍀

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita