Roxana in de Telegraaf: “Boekelo heeft me veel gebracht”

Een tijdje terug werd Roxana benaderd of ze mee wilde werken aan Penoza op het Platteland, een podcast van NPO/ AVRO Tros. Dit ging over het drugslab wat eerder op het terrein zat waar ze nu haar crossterrein heeft gebouwd. De aflevering is 5 september online gezet en hier terug te luisteren, vanaf ongeveer 25 minuten in aflevering “#4 Hunebed High” hoor je Roxana! 

Toen kregen we halverwege september een appje van een vriend van de interviewer die destijds is langs geweest voor die podcast: of hij als journalist van de Telegraaf Roxana mocht komen interviewen in de aanloop naar Boekelo. Want we weten natuurlijk allemaal hoe dat vorig jaar is afgelopen voor haar.

En zo gezegd zo gedaan: dus vorige week dinsdag is Renze langs geweest om haar te interviewen :).

Vandaag is het artikel online gekomen op de telegraaf: https://www.telegraaf.nl/sport/921442269/amazone-roxana-graman-ik-weet-dat-sport-soms-oneerlijk-is-maar-dit-sloeg-werkelijk-alles. Het volledige artikel staat in een premium artikel en mogen we we daarom ook niet delen maar ik zal een paar stukjes voor jullie eruit halen.

“Ik weet zeker dat ik meer bloemen en meer kaarten heb gekregen dan degene die Nederlands kampioen is geworden.
Meer dan de helft daarvan kende ik niet.”

 

Ze vertelt in het artikel waarom ze dit jaar niet mee rijd in Boekelo – Flip heeft op dit moment een kleine blessure – en dat we begin volgend jaar hem mee nemen naar Italië om daar alsnog zijn kwalificatie voor de Olympische spelen gaan halen. Ook vertelt ze over de eerste periode na Boekelo en wat het voor haar daarna allemaal veranderd heeft. Dit jaar zijn we het allemaal heel anders gaan inrichten: de topsport vooral. Louis van Gaal kon ook niet tegelijkertijd goed voetballen en coachen – daarom heeft ze een keuze moeten maken dit jaar.

    “Ik wil echt de allerbeste zijn. En daar heb ik alles voor over. Dan moet je afscheid nemen van lesgeven. Dat heb ik gedaan. Dat heeft me heel veel gebracht. Ik geef nu echt niet meer dan 20 uur in de week les.”

De Olympische spelen halen is natuurlijk een droom! Maar wat als dat niet lukt? Wat is haar plan B? Je leest het hele verhaal dus in de Telegraaf van vandaag – 4 oktober – en online.

Vorig bericht
Bonte hengst Zuperhero weer winst in het L
Volgend bericht
De zadelcontrole voor het seizoen is weer gedaan

Met dank aan

Rutger & Dorothy Fiona Ruhe Fotografie Oma Rien †  Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud  Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp van Deursen en Noble

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita