SGW Ede-Putten

Wat vliegt de tijd! Vandaag al weer vrijdag, nog even een klein verslagje van vorig weekend. Sgw Ede-Putten. Roxana kwam aan start in de klasse M met Forever AKA Flip . De wedstrijd begon in Putten, met een correcte dressuur proef en foutloos spring parcours stond Flip voorlopig 3e. Zondag met de vrachtwagen vol naar Ede.

Roxana had Flip en Fortifia mee voor de wedstrijd. Lieve Wailing van Esmee, die even foutloos knalde door de cross in hun L debuut. TROTS!!!!

En Halo van Nina was ook mee, Nina is week op training stage. Dus konden we mooi trainen aan de dressuur en ontspanning op ander terrein.

Flip liep als een heerlijke ontspannen buitenritje fantastisch door de cross. Op het einde bewees die maar weer z’n kwaliteit; de combinatie voor Roxana en Flip had wat meer tijd nodig in de cross, en ging niet aan de kant . Vervolgens bij de waterbak waren er nog maar enkele meters tussen. En kreeg de combinatie voor Flip een weigering op het smalletje en nam daarbij de vlag mee. Flip laat zich niet uit z’n concentratie brengen en liep top naar het smalletje toe !!

Hierdoor behaalde hij de 2e plaats. Mede door alle top hulp, super groom Antionet! En trouwe sponsors ; Almeerplant, schadecentrum Nijverdal en Warentuin.nl

Roxana was al een beetje ziek van huis gegaan. En gedurende de dag werdt het niet beter. Dus Roxana heeft Fortifia niet gestart en is lekker naar huis gegaan.

Maandag weer fris en fruitig van start gegaan. Morgen staat het NK op het progamma. Zin in!

Top foto’s van eventingphoto 

Vorig bericht
Wedstrijd seizoen weer van start!
Volgend bericht
NK Leidschendam

Met dank aan

Rutger & Dorothy Fiona Ruhe Fotografie Oma Rien †  Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud Multiklus Grootegast Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita