Thuiswedstrijd: SGW Hoogenweg

Afgelopen weekend startte Roxana met 2 paarden bij SGW Hoogenweg – voor ons natuurlijk een thuiswedstrijd. Het was letterlijk om de hoek.
Vrijdagavond al even verkent, en toen direct even met de organisatie gesproken over de wel hele natte stukken in het terrein door alle regen 🫣 De organisatie is nog druk bezig geweest die avond om de boel zo goed mogelijk op orde te krijgen 🙏. Wat een ellende ook met het weer. Wanneer stopt de herfst?!

Na 2 hele fijne dressuurproeven zowel met Motion (nee de schimmel is niet haar Flipje maar een nieuwe merrie), als met Finn. Met de zwarte ruin stond ze zelf 1ste in haar ring na de dressuur. Motion mocht als eerste springen – dat had Roxana nog niet zoveel met haar gedaan maar ze pakte het super aan. Vrijwel direct erna mocht ze starten in de cross. Ook dat heeft Motion eigenlijk nog niet zo veel gedaan – natuurlijk wel getraind en geoefend maar nog niet eerder een wedstrijd gelopen. Op de eerste stopte ze even, die stond ook iets ongelukkig waardoor ze precies als ze moeten gaan springen de dressuurringen ineens kunnen zien die tot dan toe verstopt waren. Maar zonder veel overtuiging ging ze er alsnog voor. Ze vloog als een topper door die hele cross!

Volgende week mag ze weer mee dan in Markelo.

Finn heeft Roxana uit voorzorg terug getrokken – het was in het spring parcours best glad zo op het gras. Hij staat nog niet zo lang op ijzers, het losspringen was op zand, en zoveel kilometers heeft hij nog niet gemaakt. Om het eerlijk voor hem te houden en hem vooral geen vertrouwen kwijt te laten raken besloten dus om hem ondanks dat hij eerste stond na de dressuur – toch terug te trekken. Deze week mocht hij daarom lekker Michiel van Horse and You op het terrein trainen en dan gaat hij zaterdag weer mee naar Markelo 💙 Better safe then sorry.

Dank iedereen voor het filmen onderweg en natuurlijk alle hulptroepen die mee waren én thuis aan de slag waren 🥰

Bekijk de aftermovie hier!

Vorig bericht
Oefencross: Diepenheim
Volgend bericht
Prijzenregen in Noord-sleen

Met dank aan

Rutger & Dorothy Fiona Ruhe Fotografie Oma Rien †  Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud  Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp van Deursen en Noble

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita