Motion officieel M geklasseerd

Zooo wat een dag gisteren! Vrijdag waren we al aangekomen in Oudkarspel – want gisteren hadden we een volle dag. Rox zat om 9:00 op de eerste en stapte tegen kwart voor 5 af van de laatste. En tussendoor was het vooral veel op en afzadelen, schoonmaken, heen en weer lopen etc etc. Maar wat een crack die Motion. Heeft slechts 2x L gelopen en loopt nu bijna als een proffesional haar eerste M cross foutloos uit .

Jolig ging in zijn laatste cross samen met Rox ook als de brandweer. Ze reden een Z cross en eindige op een super fijne 4e plek. Wat heeft Rox weer genoten dat hij een paar weken terug was .

Finn mocht ook weer een rondje in het L lopen – hindernis 4 in de cross stond boven op de grote heuvel. Hij heeft dit soort dingen nog weinig gezien en was erg overdondert van het zicht wat hij ineens had toen hij boven aan de heuvel stond. Een meeega groot veld doemde ineens op met waterbakken, hindernissen, mensen zoveel te zien! Hij was daardoor een beetje van zijn apropos – Rox heeft nog een paar hindernisjes gedaan voor het vertrouwen maar is vrij snel daarna gestopt. Het doel is voor hem in vertrouwen kilometers maken: maar als je even zo onder de indruk bent dan is alles – ook wat je al kent – ineens zo spannend. In zulke stress leren ze niets meer dus dan is het beter om af te groeten . Hij heeft al zoveel geleerd – is al veel rustiger en relaxter zo mee op vreemd terrein.

Vorig bericht
Trotse juf
Volgend bericht
Te koop: D-pony Mac

Met dank aan

Rutger & Dorothy Fiona Ruhe Fotografie Oma Rien †  Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud  Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp van Deursen en Noble

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita