Trotse juf

Afgelopen weekend kregen we allemaal leuke appjes van blije (vaste) lesklanten die super goed gingen tijdens hun wedstrijden – en dat hoort Roxana natuurlijk het allerliefste Dat het harde werken en het consequente lessen hun vruchten afwerpt.
Op de foto lesklant Feline die al een hele periode vast op springles komt, onlangs ook een keer een crossles deed – en afgelopen weekend een oefencross deed. Ze stuurde de pony 2x foutloos rond – hoe gaaf!

En dan hadden we ook nog Romy die met haar 4 jarige Pablo voor het eerst officieel dressuur startte die gelijk even 2 winstpunten mee naar huis nam Ook dat met dank aan ELKE WEEK lessen .

Dan hebben we ook nog Iris die afgelopen weekende 2x in het M2 even de eerste prijs binnensleepte.

Annelin was ook weer een paar keer langs geweest om de puntjes op de I te zetten voor haar cross dit weekend: ze stuurde na afloop blij “de cross was fenomenaal!” Ze finishte de cross foutloos met enkele tijdfouten.

Wat zijn dit soort dingen toch genieten <3

Vorig bericht
Vrijspringen
Volgend bericht
Motion officieel M geklasseerd

Met dank aan

Rutger & Dorothy Fiona Ruhe Fotografie Oma Rien †  Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud  Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp van Deursen en Noble

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita