Pink Ribbon actie!

Pink Ribbon actie!

logoDeze maand staat in het teken van de Pink Ribbon Ride. Wij gaan samen met de meiden van stal hier aan mee doen. Op deze manier willen wij geld binnen halen voor Pink Ribbon.

10% van lesopbrengst naar Pink Ribbon

Daarom gaat aankomende maand 10 % van de les opbrengst hier naar toe. Dit geld ook voor de cross trainingen. Dus volg jij aankomende maand een les bij Roxana, of dit nou een groepsles is of een privé les. Dan gaat 10 % hiervan naar de Pink Ribbon Ride.

Springen Bunschoten en SGW Norg

Springen Bunschoten en SGW Norg

Vorige week was een goeie week voor Roxana en haar lesklanten!

Springen in Bunschoten met Flip en Coconut

1175235_727473564048722_3614554618163290106_nWoensdag was Roxana springen in Bunschoten met Flip en Coconut in de klasse L. Flip liep op fantastische wijze door de 1e fase, Roxana begon iets te veel genieten in de 2e fase waardoor er een foutje volgde op de laatste hindernis.

De grote Coconut is positief aan het veranderen met springen, soms nog wat moeilijk voor Roxana om dan te blijven rijden en niet na te denken. Met een foutje in de 1e fase is Roxana tevreden.

SGW Norg: Klasse L met Flip

Verder waren Roxana en Flip afgelopen zondag aan start op SGW Norg in de klasse L. Met een nette dressuur proef met 191 punten, Foutloos gesprongen en foutloze cross, maakt Flip echt een talent voor de toekomst!!!

Lesklanten ook goed bezig

Ook de lesklanten hadden een goeie week. Rianne was met haar top merrie Frea 5e geworden met springen. En Fabienne van de Pol heeft haar debuut in de SGW paarden gedaan met haar nieuwe troef, en won direct de klasse B. Klasse meiden, gefeliciteerd!!!

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita