2e MER op 4* niveau binnen

Afgelopen weekend stonden Roxana en haar vaste lesklant Danielle aan de start in Marbach. Roxana om haar 2e MER te halen voor de 4* en Danielle om haar eerste MER op 2* te halen met haar eigen gefokte Indy.

 

Roxana had vrijdagochtend haar dressuurproef en kwam er met een fijn gevoel uit. De wissels wilde nog niet helemaal in de proef dus wel nog wat verbeterpunten. Helaas vond de jury het ‘maar’ 56% waard – gelukkig nog genoeg voor een MER (‘winstpunt’) en daar gaan we natuurlijk voor.

Vrijdagavond moest Rox het rondje springen. Ze begonnen super maar tegen het einde maakte Rox zelf een foutje waardoor ze er even niet meer in kwam en wat balken kreeg. Gelukkig nog altijd goed genoeg voor een MER (‘winstpunt’).

Het was een prachtige omgeving en een mooie cross- de 4* was vooral veel dikke bakken en niet al te veel technische lijntjes maar desalniettemin heeft Roxana super genoten. Toen ze over de finish kwam kreeg ze complimenten van de team dierenarts dat hij weer zo fit over de finish kwam. We zagen in de cross best veel moeie paarden: het was absoluut niet vlak en dat trok op de meeste paarden een zware wissel. Roxana doet naast galoptraining ook vaak heuvel training en daar pluk je op dit soort wedstrijden de vruchten van 🤩🤩

De 4* cross:

Lesklant ook haar MER binnen

Danielle lest al jaren bij Roxana en deed vorig jaar haar eerste internationale ervaring op. Inmiddels had ze al een 1* succesvol uitgereden. Dit weekend kwam onder de begeleiding van Roxana ze ook goed aan de finish in haar 2e 2* wedstrijd.

Ze had een top foutloos rondje in het springen en ook de cross was foutloos. Ze kwam wel iets buiten de tijd binnen en werd daarmee 70ste van de meer dan 100 deelnemers. 

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita