Te koop: D-pony Mac

Deze knappe appaloosa D-pony is te koop! Hij is vanaf Maart bij ons en we hebben hem toen vrij snel laten castreren. Hij staat nu rustig in de paddock met andere ruinen, maar een merrie in de paddock er naast is voor hem geen probleem.  Op de poetsplaats, of als je hem gewoon even vast zet in de stalgang tijdens poetsen en opzadelen is ie ook rustig en braaf, een echte knuffelkont.

Wij hebben hem eind maart zadelmak gemaakt en hij pakte dat goed op. Hij is natuurlijk wel nog een groene pony. Inmiddels is hij ook al een paar keer op het buiten terrein geweest en heeft hij al een keer natte voetjes gehaald. Vond hij wel een beetje gek maar na wat overtuiging ging hij er in. Hij heeft onder het zadel een paar cavaletti’s en wat boomstammetjes gedaan en dat doet ie ook braaf.

Omdat hij nog maar 3 jaar is doen we het echt rustig aan met hem en hebben we hem ook nog niet mee genomen naar andere terreinen.

Mac op 29 april toen hij voor het allereerst ging vrijspringen! Toen hij eenmaal wist wat de bedoeling was, was hij niet meer te stoppen!

Hier zat Romy er pas voor de 4e keer echt op begin april. Hij was vanaf het begin super braaf en heeft geen stap verkeerd gezet.

Hij is gewend om overdag buiten te staan met andere paarden, op dit moment ruinen. Maar hij staat ook relaxed als er merrie’s in de paddock er naast staan dat is voor hem geen probleem.

De eerste keer dat ie in het water ging had ie wel wat overtuiging nodig maar hij vond het spetteren wel heel leuk!

Dit is het recentste rijfilmpje (10 mei) – lekker even buiten rijden en gelijk een cavaletti en wat boomstammetjes mee genomen. Onder het zadel vind ie dat nog wel wat lastig, maar doet het ook braaf!

Stamboom

Zijn stamboek naam is: Maginico ZH. Vader is Trinity house Perfect Storm (je vindt hem bij Stal de Wilde). Mama is Marilyn ZH en haar papa is. First Stayerhof’s Ramzi. Macho ZH is overigens zijn volle broer en goedgekeurde hengst.

Papa Trinity House Perfect Storm

Mama Marilyn ZH met een ander veulen.

Volle broer Macho ZH in actie

Belangrijke informatie

  • Recent klinisch en röntgenologisch 100% goedgekeurd. Rapporten zijn in te zien. Keuren opnieuw mag uiteraard, kosten voor de koper.
  • Stokmaat is 1.40 (niet officieel ingemeten) – een kleine D pony dus.
  • Het is mogelijk hem af te leveren inclusief extentions in de staart
  • Vraagprijs is tussen €10.000-€13.000.
  • Staat op Elimmerweg 2b, Schuinesloot.

Op afspraak is het mogelijk om hem even in het echt te bekijken en uit te proberen. Hij kan ook voorgereden worden.

Vorig bericht
Motion officieel M geklasseerd

Met dank aan

Rutger & Dorothy Fiona Ruhe Fotografie Oma Rien †  Frances Rianne van Dasler Acupunctuur en kruidentherapie Marian & Ruud  Johanneke, Bob & Jill Peter Lieke Christina Zorggroep Thorp van Deursen en Noble

Open chat
Kan ik je ergens mee helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen? Groetjes Serita