Les & training

charlotte beloften training 2

Je kunt terecht voor dressuurlessen, springlessen en crosstrainingen. Je kunt ervoor kiezen deze disciplines los te trainen of het hele SGW/eventing pakket, met alle drie de disciplines te trainen. Als je ervoor kiest om bij Roxana lessen te volgen dan kiest u voor een gedreven, enthousiaste en bovenal kundige instructrice. Roxana is opgeleid als instructeur aan NHB Deurne. In aanvulling op haar algemene instructeursopleiding heeft zij zich gespecialiseerd door de module eventing instructeur te volgen bij de KNHS.

Doordat Roxana zelf ervaring heeft met het trainen en op wedstrijd uitbrengen van paarden op nationaal en internationaal niveau, kan ze vanuit deze ervaring jou als combinatie de nodige tips mee geven. Los van de discipline kan je rekenen op een persoonlijke aanpak van een gemotiveerde instructrice. Je kunt aangeven wat je doelen zijn of deze samen met Roxana vaststellen. Tijdens de trainingen staan zowel leerling als paard centraal, waarbij de focus ligt op verbetering van de combinatie in alle opzichten.

Belangrijkste voor Roxana is, dat de combinatie naar huis toe gaat met huiswerk die begrijpelijk en uitvoerbaar is.

Dressuur & Springles

De dressuur en springlessen worden gegeven op het eigen terrein van Africhtingsstal Roxana Graman in Slagharen. Het terrein beschikt over een buitenpiste, met een topbodem. Er staat altijd een grote variatie van sprongen. Heb je interesse in dressuur of springlessen? Neem dan contact op met Roxana Graman voor meer informatie en het plannen van een les.

Crosstraining

Crosstrainingen worden door Roxana Graman verzorgd op cross-country terrein Bronsveld te Lelystad. Terrein Bronsveld bevat een grote diversiteit aan cross elementen, zoals onder andere vaste en verplaatsbare cross-hindernissen, combinatie sprongen, waterpartijen, heuveltjes en lange galoppeer vlaktes. Bronsveld is het vaste cross terrein voor Roxana voor het geven van cross training. Enkele malen per jaar verzorgd Roxana ook op andere cross terreinen trainingen. Hou hiervoor de agenda of Facebook pagina in de gaten. Heb je interesse in een cross training? Neem dan contact op met Roxana Graman voor meer informatie en het plannen van een les.

Praktische informatie crosstrainingen

Even alle informatie over de crosslessen op een rij. Waar en wanneer kun je crosslessen volgen van Roxana?

Cross-country terrein Bronsveld (Lelystad)

Wanneer: In het seizoen elke dinsdag en donderdag avond. Ook regelmatig in het weekend, check de agenda of Facebook voor data.

Kosten: € 30,- per persoon voor 1 uur groepsles (groepjes van 3-4 ruiter op vergelijkbaar niveau). € 35,- voor half uur privé les.

Adres: Bronsweg 29, Lelystad

Crossterrein Renswoude

Wanneer: Check de agenda of Facebook voor nieuwe data.

Kosten: volgen

Adres: De Schalm 11, 3927 EH Renswoude

Crossterrein Valouwe (Ede)

Wanneer: Check de agenda of Facebook voor nieuwe data.

Kosten: € 30,- per persoon voor 1 uur groepsles (groepjes van 3-4 ruiter op vergelijkbaar niveau).

Adres: Wekeromseweg 54, 6718 SE Ede

Extra mogelijkheden Africhtingsstal Roxana Graman

  • Samen met je paard een paar dagen achter elkaar komen trainen. Overnachting en stalling van uw paard zijn bespreekbaar. Uiteraard kan er een trainingspakket naar keuze worden samengesteld.
  • Ga mee trainen aan het strand of kom samen met je paard een conditie training volgen.
  • Een combinatie pakket, waarbij Roxana enkele dagen in de week je paard traint en overige dagen je begeleidt met de trainingen.

Afspraak maken of meer informatie?

Wil je meer weten over wat Roxana voor je kan betekenen of een afspraak met haar maken?

Neem contact op met Roxana

Les & training

Anderen over Roxana

 

Het was erop of eronder voor mij.....stoppen of doorgaan met paardrijden...

Ik was 2 x flink van mijn paard gevallen en ben daardoor onzeker geworden over mijn eigen kunnen en over mijn paard. Ik ben gaan lessen bij Roxana met de instelling van ....als dit niet lukt dan stop ik ermee.
Het heeft zo goed uitgepakt! Roxana heeft mij waar nodig de tijd gegeven om mijn angst te overwinnen en als ze ziet dat je het kan dan zal ze je ook uit je comfortzone halen en je uitdagen. Mijn paard Douwe gaat vrolijk de les in en dankzij Roxana hebben wij nog een betere band opgebouwd met elkaar. De rust die zij uitstraalt en de dosis humor zorgen ervoor dat ik enorm aan het groeien ben en elke keer weer uitkijk naar een nieuwe les!

Margriet Nienhuis, Dressuurles

Spring- en crossles met mijn jonge paard

Sinds een jaar les ik met mijn jonge paard bij Roxana. Ik volg zowel spring- als crossles. De lessen zijn afwisselend en uitdagend. Ik volg deze lessen dan ook met heel veel plezier. Roxana is een professionele instructrice die met veel enthousiasme haar kennis en ervaring met je deelt. De lessen zijn afwisselend en uitdagend. Ze helpt je het beste uit jou en je paard te halen en waardoor je samen te groeit als combinatie. Kortom; een zeer tevreden lesklant!

Rianne Eindhoven, Spring- & crossless

Foto impressie

 

springles-roxana-graman roxana-geeft-crossless les-van-roxana-graman cross-training-roxana-graman cross-training-roxana roxana-les-crosstraining protet-foto-lesgeven charlotte-beloften-training-2 bronsveld-2012-5